x

wie ben ik?

Mijn achtergrond ligt in de detail- en groothandel, de levensmiddelen branche en de financiële dienstverlening.

Sinds 2005 werk ik als interim manager. Nadat ik eerst anderhalve jaar voor Rabobank Nederland interim opdrachten heb uitgevoerd bij lokale Rabobanken heb ik mijzelf medio 2006 verzelfstandigd onder de naam Vos Interim. Medio 2010 heb ik mijn dienstenpakket verder uitgebreid onder de naam VOS Consultancy (zie www.VOSconsultancy.nl).

In mijn interim opdrachten heb ik me gericht op een verscheidenheid aan vraagstukken. Deze betreffen tot op heden o.a. het verbeteren van de kwaliteit, effectiviteit en -efficiency van organisatie onderdelen, aanpassen of invoeren van structuren, integratie van organisatie onderdelen, aansturing van afdelingen, opzetten en implementeren van veranderingen, verbeteren van de commercie, verbeteren van het risico beheer en ontwikkelen van de human resources.

Ik laat me kenmerken door de volgende competenties: commercieel, ondernemend, doortastend, probleemanalyse, oordeelsvorming, oplossingsgericht, wilskracht, inlevingsvermogen. Naast deze competenties alsmede mijn in te brengen kennis en ervaring is er in mijn interim opdracht altijd sprake van een grote betrokkenheid bij en loyaliteit aan de medewerkers en het management van de opdrachtgever.

CV resumé
naam: Martin Vos
geboortedatum: 18 mei 1968
loopbaan: 1995 1999 trader levensmiddelen
1999 2004 diverse commerciële functies lokale Rabobanken
2005 2006 interim manager Rabobank Nederland
2006 heden zelfstandig interim manager
interim opdrachten management, projectmanagement, verandermanagement, businesscontrol
opleiding: HEAO, MBA, doctoraal Bedrijfskunde (MSc BA)
thuis: gehuwd, 3 kinderen
vrije tijd: joggen, studeren, volgen van nieuws- en trends, sport, ondernemen, reizen

Een uitgebreid CV kunt u bij mij opvragen via info@vosinterim.nl en kunt u ook vinden in mijn profiel op Linked In.

(c) 27 Mei 2020 Vos Interim